Тамара Коблик

Яким буде курс долара у квітні: прогноз експерта

Можливі коливання у межах 30-50 копійок

В Україні у квітні курс долара і курс євро будуть перебувати у звичних коридорах. Наразі істотних економічних та військово-політичних причин для глобальних змін на валютному ринку немає. 

Такий прогноз директора департаменту казначейства акціонерного товариства «КОМІНБАНК» Герман Марченко, передає «24 Канал».

Готівковий курс валют перебуватиме в усталених з березня межах: це 37,80-38,80 грн за долар, а також 40,00-41,00 грн за євро з незначними ситуативними коливаннями, але у зазначених межах, - прогнозує експерт.

За словами Марченка, коливання будуть у межах 30-50 копійок. Він наголошує, що протягом наступного місяця ситуація на валютному ринку буде залишатися досить стабільною з невеликою потенційною проєкцією до економічного зростання.

На думку Германа Марченка, головним «маркером» подальшої стабільності курсу можна вважати політику НБУ за офіційним курсом валют.

Регулятор ретельно зважує кожен свій крок і досягнута стабільність дуже важлива для економіки в умовах воєнного стану, - додав експерт.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео