Дарія Шевченко

Яна Гучак: «Один із пунктів моєї передвиборчої програми - доступність міського простору для мам з візочками та осіб з інвалідністю»

17789016-FEB4-4F97-A405-47574DC0E061

Яна Гучак – родом з Дніпропетровщини, навчалась на Хмельниччині, а по завершенні навчання залишилась проживати у Тернополі. Саме Файне стало її рідним містом, каже жінка. Тут вона реалізувала себе як громадська активістка, волонтерка, координатора багатьох проєктів і цей список можна продовжувати ще довго.

До міської ради вирішила балотуватись тому, що вважає, що депутатами мають бути молоді та амбітні люди, які готові брати відповідальність за зміни у місті. Одним із пунктів передвиборчої програми, пані Яна називає доступність міського простору для матерів з візочками та осіб з інвалідністю. Вона також планує налагодити комунікацію між жителями округу та депутатом.

- Люди не можуть знайти депутата, не знають, де його шукати, або й просто не знають хто депутат в них на окрузі, - каже кандидатка.

Також Яна Гучак хоче домогтись того, щоб на Гугл-картах були позначені туристичні об’єкти, громадські місця та інші визначні пам'ятки, щоб гості Тернополя могли почувати себе комфортно.

До міської ради жінка балотується від партії «За майбутнє». Свій вибір обґрунтовує тим, що в політичній силі зібрали люди, яких вона знає кілька років і впевнена, що ця команда зможе все.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео