Дарія Шевченко

«Радість Великодня мають відчути всі»: команда Івана Чайківського «За майбутнє» подарувала людям великодній настрій (фоторепортаж)

міські депутати 3

Представники команди Івана Чайківського «За майбутнє» зробили приємність жителям області. Зокрема, депутати Тернопільської міської ради Рустам Ергешов, Андрій Цибульський та Любов Вовк подарували кільком тернополянам смаколики до святкового столу.

Депутат Тернопільської обласної ради Олег Боберський завітав із великодніми гостинцями до щирої патріотки України, фундаторки товариства «Надсяння» пані Дарії Конет. Володимир Вермінський, депутат облради, відвідав малозабезпечені родині у селі Чистилів та Плотича.

- Мав приємність подарувати великодній настрій у вигляді продуктових наборів із паскою та ковбаскою для кількох родин. Вірю, що добрі справи - це те, що об'єднує українців, робить нас монолітними і непереможними! Бажаю кожному із Вас здоров'я, достатку і благополуччя! Нехай дитячий сміх наповнить оселі радістю і любов'ю, - сказав Володимир Вермінський.

боберський 1
боберський 1

вермінський
вермінський

Зоряна Предко, депутатка Монастириської міської ради долучилась до передвеликодньої допомоги потребуючим та передала святкові гостинці одиноким людям та особам з інвалідністю Монастириської громади від фермерського господарства «Калина Лошнівська», яке обробляє землі на території громади.  Очолює підприємство депутат Теребовлянської ОТГ Андрій Стечишин. Завжди підтримує добрі справи і його дружина - депутатка Тернопільської обласної ради, заступниця міського голови Теребовлянської ОТГ Алла Стечишин. Свого часу жінка працювала сільською головою на Монастирищині, досі не забуває про тамтешні села.

А на Чортківщині представники «За майбутнє» відвідали родини загиблих Героїв.

- Молоді, мужні, завзяті, незламні, власними життями боронили наш мир і спокій. Такі різні долі, але об’єднані в одну єдину фронтову долю бійців АТО. Об’єднані любов’ю до Батьківщини, боротьбою за цілісність і незалежність України, за наше майбутнє. Хай патріоти спочивають з Богом, а ми, напередодні Христового Воскресіння вшановуємо загиблих та пам’ятаємо про їхні сім’ї, - сказав Іван Стечишин, депутат Чортківської районної ради.

чортків 1
чортків 1

чортків 2
чортків 2

Також депутат обласної ради Віктор Твердохліб, який є лікарем-урологом, завітав до шанованих тернопільських медиків-онкологів. Зустріч із колегами через роки подарувала багато приємних емоцій. Медики згадали про минуле, побажали одні одним здоров'я і наснаги.

- Надзвичайно гарний день! Разом зі співробітниками ми відвідали 93-річного онкоуролога Юкала Гліба Івановича, який має 58 (!) років стажу в онкодиспансері. Завітали до 82-річного ексзавідуючого відділом урології другої міської лікарні Дацишина Романа Миколайовича, який перший на Тернопільщині впровадив екстракорпоральну літотрипсію (дроблення камінців). Привітали з Великоднем 79-річного знаного уролога обласної лікарні Дужика Степана Петровича. Радо нас зустріла колишня завідуюча хірургією першої міської лікарні Закопняк Людмила Михайлівна. Приємно поспілкувалися з 75-річним Свідерським Василем Васильовичем, який понад 20 років був завідувачем операційного блоку обласної лікарні, - розповів Віктор Твердохліб.

твердохліб 1
твердохліб 1

твердохліб 2
твердохліб 2

До слова, депутати передали великодні гостинці у кілька геріатричних відділень в області та підопічним благодійного фонду «Карітас».

міські депутати 1
міські депутати 1

міські депутати 2
міські депутати 2

монастириськ
монастириськ

Фото зі сторінки у Фейсбук «Команда Івана Чайківського За Майбутнє Тернопільщини»

Вибір читачів за тиждень

Відео