Тамара Коблик

Юна співачка-блогерка з Тернопільщини виступила з першими концертами у прифронтовій зоні (відео)

Співачка виступала серед поля, у будинку культури, на подвір'ях і в госпіталях. Каже, це були найкращі концертні зали

«Співала їм те, що нагадує про дім» – так співачка з Коропця Віталія Грицак розповідає про свою першу поїздку на передову. Жителька Тернопільщини каже, у Запорізькій і Донецькій областях провела три дні. Про це пише Суспільне.

Віталія Грицак виступала перед бійцями, які боронять українські землі на передових позиціях. Дівчина нещодавно повернулася з областей, де тривають бойові дії. Вона каже, це була її перша поїздка туди.

Все почалося з повідомлення Колі Сєрьги – це взагалі ідейний натхненник цього «культурного десанту». Він мені 2 місяці тому у червні, як зараз пам’ятаю, на мій день народження написав повідомлення, що «Віта, запрошую поїхати на схід, південь, чи хотіли б Ви для військових виступити?». Я вже знала, звісно, про цей проєкт і спочатку я відповіла, що хочу. Але мені треба було з цією думкою трохи побути, пожити. Я підписалася на цей проєкт і таким переломним моментом в мене було, коли я побачила виступи мого улюбленого гурту «Один в каное» на цьому проєкті і я зрозуміла, що теж хочу.

Виступ для бійців. Фото: Віталія Грицак

Віталія Грицак розповідає, за три дні виступила для бійців у Запорізькій та Донецькій областях.

Це було на полях, у будинках культури, в госпіталях в якихось подвір’ях. Щодо військових, то їх на концертах, зазвичай, було багато. Десь від 30 і більше. Виконувала я свої авторські пісні. Виконувала, звісно, «Чом тобі вороже не спиться», яку багато хто з воїнів підспівували. І намагалася виконувати не багато таких патріотичних пісень, бо програма складалася так, що такого вже багато було в програмі. Я співала таке, щоб їм могло нагадати про дім. Пісня про маму в мене є.

Виступ на передовій. Фото: Віталія Грицак

Нагадаємо, музикантка Віталія Грицак з Тернопільщини разом з дідусем зібрала 38 тисяч гривень для ЗСУ.

Читайте також: Талановита музикантка з Тернопільщини виконала відому стрілецьку пісню на берегах Дністра (відео)

Музикантка з Тернопільщини Vitaliia здійснить мрію випадково знайомого дідуся-поета (фото)

Фото Суспільного та Віталії Грицак

Вибір читачів за тиждень

Відео