Юні борці вільного стилю мали особливі заняття у тернопільському університеті

1541618249_kover

«Учнівські канікули в ТНПУ імені Володимира Гнатюка» – під таким девізом на факультеті фізичного виховання пройшли заходи за участю юних борців вільного стилю – учнів обласної ДЮСШ з літніх видів спорту (тренери Лозинський І. А. та Руденко В. І.). З молодшими юнаками провели навчально-тренувальні заняття з основ боротьби у партері, ігрові заняття з елементами єдиноборств та загальну фізичну підготовку.

Старші юнаки удосконалювали техніку боротьби у стійці. Зокрема, директор ОДЮСШ з літніх видів спорту Куриляк О. Ю. провів майстер-клас з навчання техніці кидка через спину, пише обласне управління фізичної культури і спорту. 

Ось уже другий рік поспіль спортивна школа співпрацює з університетом. За цей час, за підтримки ректора університету Богдана Буяка, юні борці мають змогу займатись у залі боротьби університету. Проведено чимало цікавих навчальних та навчально-тренувальних занять з вільної боротьби, низка змагань, товариських матчевих зустрічей та інших позашкільних заходів. Студенти у свою чергу допомагають спортивній школі в організації і суддівстві змагань, проведенні виховних заходів, проходять тренерську практику з вихованцями спортивної школи, інформує інструктор-методист обласної ДЮСШ з літніх видів спорту Віктор Шандригось.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео