Оксана Бучко

Юрій Ковалець: На форумі «Нове Зернятко-2017» аграріям пропонували унікальні рішення

пшениця

Як покращити врожайність за допомогою засобів захисту рослин дізнавались під час ІІ Міжнародного Форуму аграрних інновацій «Нове Зернятко-2017» у Настасові. Регіональний представник компанії «Дюпон» Юрій Ковалець зазначив, що такі масові заходи необхідні для пошуку та реалізації унікальних рішень вирощування культур.

- Ми співпрацюємо із багатьма аграріями, які беруть участь у форумі, - говорив Юрій Ковалець. - А нові учасники можуть ознайомитись не лише з досвідом представників кампанії, але й поспілкуватись із клієнтами, які перевірили продукти системи захисту сільськогосподарських культур. Все відбувається у формі відкритого діалогу із наочними прикладами. Ми постійно поповнюємо колекцію новими продуктами відповідно до потреб аграріїв. Тож форум для нас став масштабним святом, після якого можна підбити підсумки роботи та чіткіше зрозуміти подальший напрямок діяльності. 

IMG_3079
IMG_3079

Ще одним важливим питанням під час форуму стало обговорення виходу українських виробників на європейський ринок. Представили ці умови іноземні учасники із Німеччини, Чехії, Польщі, Іспанії, Швейцарії.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео