З чим носити водолазку?

Новини компаній

Що таке водолазка - це тонкий обтислий трикотажний светрик з високим коміром, що підвертається, й довгими рукавами. Звісно, сьогодні є різні варіації класичної моделі, та водолазка - це найбазовіша з усіх речей. Вона чудово пасує до будь-чого, гармонійно вписуючись в образ, при цьому має абсолютно самодостатній вигляд. Є елегантною, жіночною, стильною й напрочуд зручною.

Водолазка жіноча: різновиди

Класичні водолазки жіночі ми вже описали. Вони йдуть з трикотажу чи рубчику, можуть бути більш теплими - з додаванням вовни, кашеміру, ангори, або ж вишуканими - з вкрапленням шовку. Додатково варто звернути увагу на такі моделі:

  • вільного крою - дещо нагадують джемпери, але м’якші і не плетені;
  • подовжені оверсайз - їх частенько презентують у парі зі штанами вільного крою;
  • з деталями - ґудзики, блискавки, вишивка, нашивки, словом, усе, що робить лаконічну річ більш цікавою;
  • ошатні - вкорочені, напівпрозорі, мережеві тощо.

Й кольори водолазки жіночі теж можуть мати абсолютно різні. Фаворити однозначно - чорний, сірий, темно-синій, темно-зелений, марсала, бежевий. Але інші теж ок. Сміливо обирайте модні кольори цього сезону - червоний, блакитний, соковиті відтінки зеленого абощо.

Жіночі водолазки: стиль на кожен день

Жіноча водолазка забезпечує 100%-у гармонію в одязі. Вона - як біла футболка, тільки для свого сезону і все ж вишуканіша. Найчастіше кофти-гольфи жіночі зустрічаються в кежуал та ділових луках. Бо це зручна вишуканість, яку хочеться носити щодня.

Дуже популярний нині монохром - тобто одноколірна гама. І вона може бути будь-якою. А також рекомендується мікс яскравого з принтованим. Гусяча лапка, леопард, картаті мотиви, смужка.

Модні образи з жіночими водолазками

Ну а тепер перейдімо до конкретики. Які ж стильні образи на кожен день стилісти пропонують нам цього разу.

  • Чорний верх, джинси, кросівки

Мільйон разів перевірене поєднання. Єдине що джинси все ж мають бути модними. Щоб одразу в серце.

  • Романтичний

Акцент робиться на невагому спідницю. Це може бути сліп (у білизняному стилі), фатинова, плісована.

  • З сорочкою

Це взагалі топовий одяг останнього року. Тому обов’язкового вигуляйте такий аутфіт. Сорочку можна накинути або заправити, розстібнувши ґудзики.

  • Оверсайз жакет

До такого тандему підійде будь-який низ. Мікс стриманого і маскулінності підкручує жіночність на повну.

  • З міні

Вона має бути цупка і мати крій у вигляді трапеції. Високі жокейські чоботи або лофери на тракторній підошві вдало завершать композицію.

  • З джинсовою мініспідницею

Так, з найбільш трендовою - довгою і з високим вирізом.

  • З трикотажними штанами

Комфортні образи котуються чи не найбільше. Але радимо не відмовлятися також від чиносів, колютів, палаццо й від спортивних теж.

Як бачите, складати модні образи на кожен день не так вже й важко. Просто оберіть свою капсулу і не бійтеся експериментувати. З цим вам завжди допоможе інтернет-магазин одягу Issaplus.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео