З нагоди Дня Конституції нагородили працівників управління стратегічних розслідувань на Тернопільщині

_MVS0347

За багаторічну сумлінну службу, високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Конституції України працівників управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області привітав начальник департаменту Руслан Марчук.

Подяки оперативникам вручив керівник УСР Василь Джиджора. Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області це один з наймолодших підрозділів Національної поліції. Департамент стратегічних розслідувань з'явився відповідно до постанови Кабміну 9 жовтня 2019 року. Проте за короткий час працівники УСР знешкодили не одне злочинне угруповання, яке впливало на криміногенну ситуацію в регіоні та в Україні в цілому, пише dosie102.te.ua.

Він від імені начальника департаменту Василь Джиджора привітав колег із прийдешнім святом та подякував їм за бездоганну службу.

Конституцію стала фундаментом розбудови вільної, незалежної, демократичної держави, боротьбу за яку вели багато поколінь українців. Основний Закон України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя та  здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. А основне завдання нашого управління боротьба з організованою злочинністю та кримінальними авторитетами, порушеннями в органах державної влади та місцевого самоврядування, протидія корупції, а також захист прав і свобод людини та її власності від протиправних посягань. То ж нехай з нагоди цього важливого свята у ваших серцях панує світлий настрій та почуття гордості за державу. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові, миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.

_MVS0338
_MVS0338

_MVS0340
_MVS0340

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео