Тамара Коблик

З перших днів став на захист України: у Тернополі прощатимуться з Героєм Михайлом Павликом

Вічна пам'ять Герою!!!

5 липня під час виконання військового обов'язку на Донеччині загинув тернополянин, старший солдат Михайло Павлик. Про це повідомили на сторінці 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ у фейсбуці.

Михайло Володимирович до останнього дня служби був з Україною в серці. Патріот, доброволець, який з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист рідної країни. Він назавжди залишиться у пам'яті побратимів як справедливий, мужній та відважний воїн, - йдеться в повідомленні.

55-річний загиблий захисник проживав із сім’єю в м.Тернопіль. Був стрільцем-помічником гранатометника гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки. 

У нього залишились дружина, дочка та син.

Панахида відбудеться 8 липня о 18 годині в будинку печалі по вулиці Микулинецька. Поховають бійця в селі Долина на Теребовлянщині.

В Теребовлянській міській раді просять завтра, 9 липня, зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом загиблого Героя.

Орієнтовний час зустрічі - 10.30-10.45 (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля), - йдеться в повідомленні. - Більш детальну інформацію повідомимо згодом.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Михайла Павлика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, в Почаєві просять зустріти тіло полеглого Героя.

Фото з допису 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео