Тамара Коблик

За документи - 6 тисяч доларів: працівницю міграційної служби підозрюють у допомозі ухилянту (фото)

За ці гроші жінка обіцяла вплинути на ВЛК, щоб чоловік отримав документи про непридатність до військової служби та без проблем виїхав за кордон

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру в отриманні 6000 доларів США спеціалістку відділу Управління Державної міграційної служби в Тернопільській області за вплив на прийняття рішення уповноважених осіб державного органу (ч. 3 ст. 369-2 КК України - Зловживання впливом). Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, працівниця міграційної служби пообіцяла місцевому жителю вплинути на рішення членів військово-лікарської комісії щодо видачі довідки про тимчасову непридатність до військової служби. Цей документ давав право на виїзд за кордон.

Свою послугу жінка оцінила у 6 тис. доларів США, які отримала від «ухилянта».

Вирішується питання про відсторонення її від посади та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Злочин викрито спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідування, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Тернопільського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Нагадаємо, 23-річний житель Тернопільщини заплатив 5 тис. доларів США за місце у багажнику авто. Таким чином хлопець хотів перетнути кордон

Фото пресслужби Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео