Божена Волинець

За минулу добу на Тернопільщині один житель обморозив пальці ноги, інший - стопи

5c1b8caedb0c2--- (Copy)

26 грудня у КНП «Підгаєцька міська лікарня» Підгаєцької міської ради з діагнозом «Обмороження пальців правої стопи ІІ-ІІІ ступенів» госпіталізували жителя 1955 року народження, із села Мозолівка Підгаєцької територіальної громади Тернопільського району.

Про це йдеться у дописі головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Окрім цього, того ж дня ввечері о 19:00 у КНП «Зборівська міська лікарня» Зборівської міської ради з діагнозом «Обмороження ІІ – ІІІ ст. обох стоп і нижньої частини гомілок» госпіталізували жителя 1974 року народження, із села Ярославичі Зборівської територіальної громади Тернопільського району.

Всього з початку 2021 року, внаслідок переохолодження, на Тернопільщині постраждало 47 людей, з них 40 отримали травми та 7 загинули.

- Рятувальники застерігають! Не допускайте переохолодження організму. Тепло одягайтеся та не зловживайте алкогольними напоями, думка про те, що алкоголь зігріває - хибна. Будьте обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах. Не залишайте дітей без нагляду. Не нехтуйте елементарними правилами безпеки, - йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео