Віра Олександрович

За що Гройсман подякував тернополянину Євгену Удіну (фото, відео)

Нагородження2

Державні нагороди під час засіданні колегії обласної державної адміністрації сьогодні, 31 травня, отримали кілька жителів Тернопілля.

Зокрема, за вагомий особистий внесок у розбудову житлово-комунального господарства області і сумлінну працю Почесними грамотами Уряду України нагородили головного інженера Бучацького комбінату комунальних підприємств Володимира Ільницького і начальника комунального підприємства «Вишнівець» Марію Муравську.

[embed]https://youtu.be/d2FZ6KLCaR8[/embed]

Подяку від Прем`єр-міністра України за вагомий внесок у забезпечення розвитку національного мистецтва, плідну багаторічну працю та високий професіоналізм оголосили старшому викладачеві кафедри методики викладання мистецьких дисциплін Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка Євгену Удіну.

Удін
Удін

Окрім того, відзначили сьогодні за сумлінну працю і високий професіоналізм начальника теплорайону №1 із «Тернопільміськтеплокомуненерго» Василя Підгурського та електрика Бучацького комбінату комунальних підприємств Петра Цюпу.

Нагородження3
Нагородження3

Нагородження1
Нагородження1

Додамо, найбільше регалій із усіх відзначених має наразі саме Євген Удін – український графік і громадський діяч. Тернополянин, який у квітні 2017 року відзначив 80-річчя, - заслужений художник УРСР (1987 р.). Член НСЖУ (1957 р.) і НСХУ (1970 р.). Працює у друкованій, станковій, книжковій, газетно-журнальній, плакатній, прикладній графіці та екслібрисі. Проілюстрував та оформив понад 120 книг для видавництв України і РФ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео