Ростислав Фук

«Загинув, намагаючись врятувати побратимів»: на Тернопільщині поховали Героя Василя Капаця

Герой загинув поблизу населеного пункту Терни Донецької області

Із 37-річним сержантом Василем Капацем попрощалися в селі Звиняч Білобожницької громади 28 жовтня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Герой був стрільцем стрілецької роти. Загинув поблизу населеного пункту Терни Донецької області. У нього залишилися дружина та неповнолітні діти.

До останнього мужньо борючись і намагаючись врятувати своїх побратимів з лап лютого ворога, він героїчно пішов із життя. Сьогодні наша громада вислювлює щирі співчуття матері, дружині, дітям і всім родичам загиблого Героя та розділяє нестерпний біль від втрати доблесного Захисника України, який поліг за нашу землю. Сьогодні Василя згадували безліччю хороших щирих слів, а також пролилось багато сліз у глибокій шані та повазі до Воїна. Тож пам'ять про Твій подвиг ніколи не вмре і не згасне, Герою, пишуть на сторінці громади.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Василя Капаця з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 28 жовтня у  Саранчуківській громаді провели в останню путь загиблого 39-річного військовослужбовця, жителя села Вільховець, Ігоря Мотку.

Фото Білобожницької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео