Ростислав Фук

Загинув ще до приїзду швидкої: смертельна ДТП поблизу Тернополя

За попередньою інформацією, 24-річний чоловік переходив дорогу за межами пішохідного переходу

Смертельну ДТП зареєстрували правоохоронці в ніч з 30 на 31 березня села Смиківці Тернопільського району. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, 24-річний чоловік переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Дорога не освітлювалася і його збив водій автомобіля «Hyundai Sonata», а після цього автівка, яка їхала позаду, «Opel Zafira», переїхала хлопця.

Чоловік загинув на місці аварії ще до приїзду бригади швидкої. Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 286 Кримінального кодексу.

Також 29 березня неподалік села Лозова Байковецької громади, близько 20:15 водій автомобіля «Iveco 70C18» збив пішохода. 35-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні. 

Аварія з потерпілими трапилася в Кременці 31 березня, близько 11:13. Водій мотоцикла «Viper», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив транспорт та зіткнувся з автомобілем «Volvo». У результаті удару сорокарічного мотоцикліста госпіталізували в анестезіологічне відділення.

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео