Загинули усі, хто був в автомобілі

15241839_622142277958460_3555283559090838711_n

Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Ух Радіо представляє проект “Мрії, що здійсняться”.

Від початку літа, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки.

Відвідуючи родини загиблих Героїв, волонтери спілкувалися з дітьми та розпитали їх, зокрема, і про їхні мрії. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром.

Ми розкажемо вам історії та мрії цих дітей, і якщо вони зачеплять ваші серця, ви зможете долучитися до їх здійснення.

Лотоцький Віталій служив у 128-ій окремій гірсько-піхотній бригаді. 16 лютого 2015 року у бою на блок-посту під Дебальцево Віталій був важко поранений. Після першої медичної допомоги його відправили до шпиталю, та дорогою машина потрапила під арт-обстріл, і усі хто були в авто загинули.

Без батьківської опіки залишилася 11-річна донька Ангелінка. Дівчинка вчиться грати на гітарі, мріє про свій власний музичний інструмент. А ще влітку Ангелінці подобається кататися на велосипеді. Проте, на жаль, свого вона ще не має.

І разом ми зможемо здійснити ці мрії. Тому ми просимо відгукнутися тернополян, підприємців, українців з закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну. Адже дитячі мрії найсвітліші, і якщо ви допомагаєте втілити хоча б частинку такої мрії, значить і частинка щастя від її здійснення теж буде вашою. Назавжди.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО , у розділі “Здійснити мрії”. А також на сторінці у мережі “Facebook”. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео