Тамара Коблик

Залишилися донька та дружина: на Тернопільщині поховали Героя Михайла Івашківа (фото)

Вічна пам'ять

Останній спочинок сьогодні знайшов воїн-герой ЗСУ, 33-річний житель села Іванівка Михайло Івашків. Про це повідомили у пресслужбі Підволочиської селищної ради.

У своїй похоронній промові, декан Підволочиського деканату Тернопільсько-Зборівської Єпархії  УГКЦ, отець Михайло закликав усіх присутніх не залишати без уваги та всіляко підтримувати та розраджувати одинадцятилітню дочку Анастасію та вдову Надію.

Важливим був той факт,  що останнім, що встиг зробити покійний Михайло в день своєї смерті, це прислати повідомлення, що любить свою дружину Надію і привітав дочку з днем її народження, який припав на день смерті Михайла, а саме на 4 січня 2023 року. Це коротке повідомлення закарбувалося в пам'яті рідних назавжди, - йдеться у повідомленні.

Дружині покійного на похороні було вручено «Пам'ятний лист на знак глибокої  вдячності за жертовне служіння в лавах Збройних сил України» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Михайла Івашківа з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео