Ростислав Фук

Запрошують пройти Національний тест з медіаграмотності

Пройти тест можна лише 1 раз — учасники та учасниці, які завершать тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки

Усіх охочих запрошують перевірити знання на Національному тесті з медіаграмотності, який проводитимуть 17 жовтня з 8:30 і до кінця доби. Про це повідомили на офіційній сторінці Національного тесту.

Тест складається з 25 питань і 5 тематичних блоків. Після його проходження вам автоматично висвітиться результат, правильні відповіді опублікують 18 жовтня на сайті «Фільтр».

50 учасників та учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають цінні подарунки. Серед призів: подарункові сертифікати на книги у Vivat, портативні зарядки, термокружки, ігри з медіаграмотності та інше. Подарунки надішлють протягом місяця після проведення тесту.

Пройти тест можна лише 1 раз — учасники та учасниці, які завершать тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки. Тест буде відкритий на сайті і після 17 жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

Зберігайте у закладки або ж слідкуйте за новинами на сторінках проєкту «Фільтр», програми «Мріємо та діємо» чи «Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні» у соцмережах.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео