Затримали на гарячому за збут наркотиків

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з працівниками Тернопільського міськвідділу міліції викрили у збуті амфетаміну двох жителів обласного центру. У підозрюваних загалом вилучили 12,5 г амфетаміну.

Правоохоронці провели оперативну закупку амфетаміну у 28-річного тернополянина. Той, не підозрюючи, що покупець - працівник органів внутрішніх справ, продав півграма амфетаміну за 200 гривень. Зловмисника затримали на гарячому.

Як розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції Володимир Строїч, міліціонерам оперативно вдалося з’ясувати й у кого тернополянин брав «хімію». Постачальником виявився 22-річний житель Тернополя. Відомо, що збутом амфетаміну молодик займався щонайменше місяць. Його клієнтами здебільшого були знайомі. «Порошок» передавав їм з рук в руки, попередньо домовившись про зустріч по телефону.

Під час санкціонованого обшуку за місцем роботи 22-річного підозрюваного міліціонери виявили два згортки з фольги та поліетиленовий пакет, заповнені білою порошкоподібною речовиною. В ході судово-хімічної експертизи встановлено, що це амфетамін.

Обом підозрюваним міліціонери інкримінують незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Вибір читачів за тиждень

Відео