Ростислав Фук

Заїхав у канаву, наповнену водою: в аварії на Тернопільщині загинув 58-річний чоловік (фото)

Нещастя сталося 14 жовтня у Скалатській громаді

58-річний чоловік загинув внаслідок аварії за селом Криве Скалатської громади 14 жовтня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Повідомлення про перекинутий транспорт та непритомного кермувальника надійшло від жительки Скалатської територіальної громади. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій їхав на саморобному транспорті пасовищем за селом Криве. Проте не впорався з керуванням, заїхав в канаву, наповнену водою, і там перекинувся. 58-річний чоловік загинув на місці аварії. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Порушення правил безпеки дорожнього руху інкримінують працівники поліції і 37-річному жителю Чорткова. 15 жовтня чоловік, керуючи скутером Honda, не врахував дорожніх умов та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі автомобілем марки Volkswagen. В результаті удару скутериста госпіталізували до відділення інтенсивної терапії. 

Ще одну аварію 16 жовтня зареєстрували поліцейські у Тернополі. На вулиці Степана Будного водій автомобіля Volkswagen Touareg врізався в Volkswagen Golf під керуванням жительки Козівського району. Кермувальницю та її 9-річного сина бригада екстреної меддопомоги доправила до лікарні.

Винуватець ДТП попередньо перебував у стані алкогольного сп'яніння. У нього відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 

По всіх автопригодах триває слідство.

Нагадаємо, за минулі вихідні на Тернопільщині зафіксували 19 ДТП.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео