Тамара Коблик

На Тернопільщині чоловік збив десятирічну дівчинку і втік (оновлено)

Поліціянти встановили водія, який скоїв наїзд на дитину у Чорткові та покинув місце події. Це – 50-річний  житель однієї із громад Чортківського району

Десятирічну дівчинку з тілесними ушкодженнями привіз до лікарні місцевий житель. Чоловік побачив, що дитину збив водій буса і після цього втік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чортківського райвідділу поліції. Поліціянти встановили, що аварія трапилася близько 18 години у місті Чорткові, поблизу автостанції. Водій невстановленого транспортного засобу покинув місце події. Тривають розшукові заходи для встановлення особи керманича.

Станом на 21:20 поліціянти встановили водія, який скоїв наїзд на дитину у Чорткові та покинув місце події. Це – 50-річний  житель однієї із громад Чортківського району. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив очільник Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

Як і передбачалося, водій був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка освідували у медичному закладі, результат – 1,43 проміле алкоголю в крові, - написав Сергій Зюбаненко. - Дякую всім, хто відгукнувся на прохання працівників поліції та допоміг у встановленні обставин ДТП.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео