Юля Вітюк

Жителі Тернопільщини достроково отримають пенсії та субсидії

Тим, хто через війну покинув своє місце проживання і зараз перебуває в Тернопільській області, також виплатять пенсію.

На Тернопільщині почали достроково виплачувати пенсії. Вже понад тисячі населених пунктів області вже отримали виплати. Про це повідомила директорка Тернопільської дирекції «Укрпошти» Любов Гринчишин під час під час брифінгу в Тернопільській військовій адміністрації. 

- Ми хочемо заспокоїти пенсіонерів і гарантуємо, що й надалі будемо заїжджати в кожен населений пункт і виплачувати пенсії та субсидії. Звертаємось також до тих осіб, які через війну покинули своє фактичне місце проживання і зараз перебувають в нашій області. Звертайтеся в Укрпошту, в нас є розроблений механізм, як виплатити пенсію, — повідомила Любов Гринчишин, директорка Тернопільської дирекції «Укрпошти».

За її словами, щоб отримати пенсію, переселенці можуть зателефонувати в контакт-центр «Укрпошти» за номером: 0800300545 або до головного управління Пенсійного фонду України в області за номером: (0352) 23-61-42.

Графік роботи відділення пошти змінився:

– У міських відділеннях режим роботи скорочено з 9 до 16 години. У сільських відділеннях – режими роботи узгоджено із приїздом автомобіля. У відділеннях надають усі послуги, в тому числі й відправлення посилок, – каже Гринчишин.

Також можлива невелика затримка із доставкою. 

Фото і відео – з трансляції на сторінці Тернопільської обласної державної адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео