Орест Сарматський

Як тернополянам отримати пенсію та грошові виплати під час воєнного стану?

Укрпошта пояснила варіанти отримання пенсій у період війни

Якщо ви отримували пенсії/субсидії через Укрпошту та знаходитесь на своєму постійному місці проживання – очікуйте кошти вдома або забирайте у відділенні.

Так рекомендують в Укрпошті.

- Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, все одно зможете отримати свої виплати. Для цього потрібно зателефонувати й повідомити свої нові контактні дані: через контакт-центр Укрпошти: 0 800 300 545 (кнопка 2); через Пенсійний фонд України. Також є можливість отримати гроші у будь-якому відділенні Укрпошти, до якого буде доступ, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, якщо ви отримували пенсії та субсидії через банківські установи, та не маєте можливості зняти з картки готівку, ви можете скористатися сервісами Укрпошти - перерахування коштів «З картки додому», зняття коштів через POS-термінали.

Як повідомляв «Терен», в умовах воєнного стану фінансування пенсій за лютий 2022 року відбулось вчасно і в повному обсязі. 

Пенсії, що виплачуються через рахунки в банках, зараховано на рахунки одержувачів до 25 лютого згідно з графіком фінансування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео