Ростислав Фук

Жителів Тернопільщини попереджають про туман 1 листопада

Синоптики прогнозують І рівень небезпечності

туман

1 листопада вночі та вранці на території області очікується туман видимістю 200–500 м, що відповідає метеорологічному явищу І рівня небезпечності (жовтий – НМЯ І). Про це повідомили в Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

Нагадуємо водіям про дотримання правил дорожнього руху, а саме: дотримуватись належної швидкості й зберігати дистанцію між транспортними засобами для того, щоб запобігти нещасним випадкам та непередбачуваним ситуаціям на дорогах. Просимо бути уважними та відповідально ставитися до власного життя, пасажирів та інших учасників дорожнього руху, – пишуть на сторінці Тернопільської міської ради.

Найближчими днями Тернопільщина перебуватиме в теплій повітряній масі та в полях високого атмосферного тиску. З четверга денні максимуми дещо знизяться.

Очікується:

1 листопада: Хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5–10 м/с. Температура вночі 2 – 7º, вдень 13 – 18º тепла.

2 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7–12 м/с. Температура вночі 6 – 11º, вдень 13 – 18º тепла.

3 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10º, вдень 10 – 15º тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео