Ростислав Фук

Жительку Тернопільщини підозрюють у смерті чоловіка

Жінка, яка зізналася у скоєному, зараз перебуває під вартою

Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті, інкримінують слідчі 64-річній жительці Монастириської громади. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

4 травня на лінію «102» подзвонила невідома і попросила приїхати за вказаною адресою. На виклик направили групу реагування патрульної поліції Монастириська. Зайшовши до літньої кухні поліцейські виявили бездиханне тіло чоловіка заявниці. На голові в нього були травми.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Судмедексперт, який оглядав тіло, виявив множинні рани на голові. Потерпілий мав інвалідність першої групи. Ходити чоловік не міг, а пересувався лише на візку.

У ході розслідування стало відомо, що до смерті 74-річного чоловіка причетна його дружина. Сусіди кажуть, що жінка зловживала спиртними напоями, – кажуть поліцейські.

Слідчі встановили, що під час чергової суперечки жінка схопила металеву лопатку і кілька разів вдарила нею чоловіка по голові. Знаряддя вбивства викинула.

Коли на місце злочину приїхали правоохоронці, жінка у скоєному зізналася. ЇЇ затримали та оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Читайте також: На Тернопільщині судитимуть чоловіка за вбивство пасинка

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео