Житель Козівського району став жертвою шахрая

i090186s

Мешканець села Дибще повірив  невідомій особі, котра представилася співробітником служби безпеки фінустанови клієнтом якої є 27-річний чоловік. Про це повідомляється на сайті Національної поліції Тернопільської області.

Зловмисник запевнив, що картка козівчанина заблокована і, аби  знову відновити її, потрібно повідомити реквізити рахунку. Необдуманий вчинок вартував потерпілому чималих грошей. З його рахунку було знято 3400 гривень. Поліцейські встановили, що телефонували козівчанину із в’язниці, що на території однієї зі східних областей.   Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи зловмисника, а краян закликають не довіряти жодній інформації, що надходить у телефонному режимі про стан банківського рахунку чи картки.

Працівники банківських установ ніколи не вивідують паролі, коди чи іншу інформацію, яка стосується ваших грошей. Якщо у вас виникли якісь сумніви – навідайтеся до найближчого відділення банку особисто, або зателефонуйте на номер гарячої лінії фінустанови. Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео