Житель Львівської області їздив до Тернополя погульбанити і «нажити» нове авто

unnamed (13)

Тернопільські правоохоронці відшукали двадцятичотирирічного крадія з села Махнівці, оголосивши йому підозру. Молодика поліцейські підозрюють у скоєнні двох незаконних заволодінь транспортними засобами марки «ЗАЗ Таврія».

Ще в січні цього року молодий чоловік приїхав з візитом до своїх родичів. Погостювавши він відправився додому на автомобілі, який викрав дорогою.

Потім молодику увійшло це в звичку, допоки його не зупинили працівники львівського відділу поліції. Без жодних підозр, що автівка крадена, склали адміністративний протокол за керування транспортом без документів і в стані алкогольного сп’яніння, а «Таврію» вилучили.

Незабаром, через місяць, крадій ще раз завітав до Тернополя, «відпочивши» знову подався у пошуки транспортного засобу, щоб дістатися домівки. На Листопадовій чоловік знайшов підходящу «Таврію», проте, вона їхала недовго.

Зараз вирішується питання обрання зловмисникові міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частинами 1 та 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео