Ростислав Фук

Зіткнення легківок і рейсового автобуса на Тернопільщині: є загиблі і травмовані (фото)

Аварія сталася зранку 20 травня поблизу села Горинка на Кременеччині

ДТП з потерпілими трапилася 20 травня, близько 10 ранку. За селом Горинка Кременецького району зіткнулися Volkswagen Jetta, Volkswagen Scirocco та екскурсійний автобус. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.  Внаслідок аварії Volkswagen Scirocco викинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався в автобус. Водій та пасажирка легкового авто - люди пенсійного віку, загинули на місці аварії.   

На момент ДТП в автобусі перебували 39 пасажирів - дітей та дорослих, які з Рівного їхали на екскурсію до Хотина. На щастя, ніхто не постраждав.  Вирішується питання про внесення даного факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. 

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. 

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області, пасажири рейсового автобуса, серед яких 5 дітей, звернулися до медиків, проте відмовилися від госпіталізації.

Для ліквідації наслідків аварії на місце події направили спеціальну аварійно-рятувальну машину, рятувальне відділення та кран.

Наразі на місці події працюють 3 одиниці техніки та 9 рятувальників.

Фото ДСНС  та Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео