Злодія, який промишляв на Микулинецькому кладовищі, піймали правоохоронці

Фото1385

Раніше судимий житель Шумського району знову потрапив в поле зору поліцейських. Менше року минуло з того часу, як підозрюваний звільнився з місць позбавлення волі, де він провів три з половиною роки. Чоловік відбував покарання за розбій на цвинтарі та за наругу над могилами. 

Тепер працівники поліції йому інкримінують ще й грабіж. Наразі підозрюваний зізнався у двох фактах, які трапилися 24 березня та 6 квітня на Микулинецькому кладовищі, пише «Досьє 102».

За словами правоохоронців, невідомий стежив за жінками, які приходили на могили до рідних. Поки потерпілі прибирали територію, залишивши власні речі поруч, чоловік підходив, забирав їх і тікав. В обидвох випадках зловмисника помічали практично одразу. Тому жінки змогли детально описати грабіжника. Окрім того, злодій, забравши гроші, сумки разом з власними відбитками пальців, викидав.

Працівники кримінальної поліції Тернопільщини вийшли на слід зловмисника. Він у скоєному зізнався. Зараз підозрюваного перевіряють на причетність до аналогічних злочинів. Триває слідство відповідно до статті 186 частина 1 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео