Тамара Коблик

Знайомство з іноземцем коштувало жительці Тернопільщини понад 70 тисяч гривень

Поліціянти застерігають краян не вестися на подібного роду пропозиції від незнайомців, не перераховувати їм грошей і не надавати доступ до карткових та банківських рахунків

До співробітників відділення поліції №2 міста Ланівці із заявою про шахрайство звернулася жителька одного з сіл місцевої громади. Невідомий видурив у неї понад 70 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зі слів потерпілої, з чоловіком, котрий назвався іноземцем, вона познайомилася в соціальних мережах. Стали переписуватися і він зізнався, що має до неї почуття, але через брак коштів не може виготовити документи для поїздки в Україну. Обіцяв все повернути, якщо жінка допоможе йому фінансово. Без вагань потерпіла декількома платежами перерахувала на рахунок незнайомця понад 70 тисяч гривень. Тоді зв'язок перервався.

Поліціянти застерігають краян не вестися на подібного роду пропозиції від незнайомців, не перераховувати їм грошей і не надавати доступ до карткових та банківських рахунків. Бо шахраї вигадують різні схеми, аби заволодіти вашими коштами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео