Тамара Коблик

Тернополянка продавала книги, а втратила 11 тисяч гривень

Поліціянти радять краянам, котрі торгують в мережі, не використовувати карток, на яких ви зберігаєте кошти і які прив’язані до номера вашого мобільного. Для таких цілей відкрийте новий рахунок

До співробітників Тернопільського районного управління поліції із заявою про шахрайство звернулася жителька обласного центру. Зі слів потерпілої, з її рахунку зникло 11 400 гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Жінка напередодні розмістила оголошення на сайті ОЛХ про продаж книг. Мала необережність перейти за фіктивним посиланням, яке їй надіслав невідомий, котрий нібито хотів придбати товар. Як наслідок, гроші за книги не надійшли, а з картки зникло понад 11 000 гривень.

Поліціянти радять краянам, котрі торгують в мережі, не використовувати карток, на яких ви зберігаєте кошти і які прив’язані до номера вашого мобільного. Для таких цілей відкрийте новий рахунок. І за жодних обставин не повідомляйте реквізитів банківської картки. Покупцю, аби перерахувати на неї гроші за товар, достатньо лише її номера.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео