Анастасія Кисіль

Звільненому з полону тернополянину Михайлу Діанову збирають кошти на лікування

У захисника роздроблена права рука, яка після чотирьох місяців полону не зрослася

У бійця батальйону морської піхоти 36-тої окремої бригади тернополянина Михайла Діанова (позивний «Мішаня») роздроблена права рука. Боєць потребує допомоги на лікування. Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці журналістка Віолета Кіртока, яка опублікувала фото травмованого захисника.

За її словами, після полону його права рука не те що не зрослася, а в руці не вистачає 4-х сантиметрів кістки. 

Лікування і поновлення явно розтягнеться надовго. Коли я відкрила цей знімок, мені самій стало боляче фізично. Що пережили ці незламні люди. Тепер їм потрібна наша допомога. Різна. Грошова. Моральна. Соціальна. Медична, - пише журналістка.

Інформацію про збір коштів підтвердила на своїй фейсбук-сторінці сестра Михайла Олена Лаврушко. Саме на її рахунок можна переказувати кошти. 

Реквізити на допомогу: 

5167 9856 6097 0773 - карта Олени Лаврушко, сестри Михайла.

Банка на підтримку  Михайла:

send.monobank.ua/jar/86YaRZmo6v 

Номер картки Банки:

5375 4112 0106 3570

Як писав Терен раніше, Михайлу Діанову необхідно зробити кілька операцій та пройти фізіотерапію, проте він щасливий, що вдома.

Нагадаємо, увечері 21 вересня, полонених тернополян звільнили з полону. Це була найбільша операція з обміну полонених з 24 лютого.

22 вересня, звільнені з полону захисники з Тернопільщини – Катерина Поліщук (“Пташка”), Михайло Діанов та Арсен Дмитрик, світлини яких облетіли весь світ, зустрічалися зі своїми рідними та передали вітання землякам.

Фото СБУ

Вибір читачів за тиждень

Відео