У Загірцях відкрили нову школу

Новий навчальний рік школярі сіл Загірці та Михайлівка Лановецького району розпочали у новому приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Про це інформують у прес-службі Лановецької райдержадміністрації.

– Будівництво нової школи у вашому селі було заплановано вже давно,- зазначив голова райдержадміністрації Юліан Сірант вітаючи учнів, їхніх батьків та вчителів із Днем знань. – Проте складні економічні умови цьому не сприяли. У 2012 році було вирішено реконструювати адмінприміщення територіальної громади. За ініціативою сільського голови Любові Колиби та сприяння райдержадміністрації Загірцівська сільська рада приєдналась до Проекту ЄС/ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Розпочалась робота. Вдалось залучити немалі кошти і ось результат – нова школа. Приємно дивитись на 10 чудових першокласників, у яких сьогодні справжнє свято – перший раз у перший клас. Хотілось би низько вклонитись нашим мобілізованим землякам, які стоять на захисті нашої Батьківщини і завдяки яким ми можемо сьогодні під мирним небом на нашій землі відзначати першовересень.

Голова райдержадміністрації подарував школі вирізьблений Тризуб, побажавши учням не забувати якого вони роду і щиро любити свою землю.

Вибір читачів за тиждень

Відео