У Заліщицькому районі відкрили спортивний зал

У Бедриківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Заліщицького району відкрили спортивний зал. У церемонії відкриття взяли участь голова Тернопільської ОДА Степан Барна, Народний депутат України Олег Барна, очільники району і села.

Закінчення добудови спортзалу, класу майстерні та бібліотеки у школі відбулось завдяки виділенню коштів із Фонду регіонального розвитку.

Вітаючи усіх присутніх із знаменною подією, Степан Барна зазначив: "Одне з основних завдань влади - робити все для того, щоб наші діти жили і навчались у комфортних умовах. Завдяки новозбудованому спортивному залу значно поліпшиться не тільки спортивна успішність учнів, а й буде міцнішим здоров’я та активнішою життєва позиція".

За активне сприяння у проведенні будівельних робіт Степан Барна нагородив грамотами облдержадміністрації Степана КОРОБІЯ, директора ТОВ “Борщівагробудсервіс», головного підрядника виконаня будівельних робіт, Івана КОСТИНЮКА  – Бедриківського сільського голову та Марію ШКРАБИК   – директора школи села Бедриківці.

Священики місцевої церкви освятили спортивну залу і побажали учням міцного здоров’я і допомоги Божої на шляху досягнення успіхів у навчанні.

Прес-служба ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео