Теребовлянці мали нагоду познайомитися із талановитими земляками

"Мелодія душі" - саме під такою назвою триває виставка творчих робіт  викладачів Теребовлянського вищого училища культури Олександри Гарасюк та Наталії Холод у центральній районній бібліотеці.

Під час презентації виставки, яка проходила у читальному залі книгозбірні,  теребовлянці мали нагоду познайомитися із талановитими землячками. Олександра Гарасюк - майстер вишивки, а Наталія Холод - художниця. Жінки розповідали про свій творчий шлях: від захоплень у дитинстві, навчання за покликом душі, наставників та роботу, яка дозволяє втілювати у життя найрізноманітніші задуми та мрії. Свої вміння студентам вищого училища культури пані Олександра передає вже 10 років, а пані Наталія - ось уже 16 рік.
У подарунок майстрині отримали музичні і поетичні рядки, теплі слова від колег, квіти та обійми від родини, друзів та глядачів.

На виставці представлені авторські  картини і вишиті речі, а також ексклюзивні експонати із власних колекцій. Усі роботи сповнені любові, тепла, патріотичного духу, тож не залишать байдужими жодного глядача і обов'язково подарують приємні враження.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео