Боулінг, катання на ковзанах, подорож у Європу: де тернопільська молодь відзначатиме День студента

Сьогодні у світі, і у Тернополі в тому числі, відзначають День студента. Саме 17 листопада офіційне свято тих, хто гризе граніт науки. Його встановили як пам’ять про чеських студентів-патріотів, розстріляних гітлерівцями у 1939 році.

Мало хто нині згадує про трагічні події, що стали першопричиною свята. Для тернопільських студентів це просто ще один червоний день календаря, а для власників розважальних закладів – спосіб заробити.

«Терен» дізнавався, де святкуватиме сьогодні молодь Тернополя.

RIVERPOOL CLUB (вул. Чумацька, 14) пропонує безкоштовне караоке, смачні страви з печі на дровах і, звісно, танці до ранку разом з резидентами клубу. Вхід з флаєром - 35 гривень, в касі – 50 гривень. (Деталі - vk.com/sanya_kmet).

Allure Night Club (просп. Злуки, 45) обіцяє розіграти серед присутніх подорож до Європи. Музичний настрій створюватимуть київський Dj Move/ MC Oles Zinkiv. Також є можливість виграшу VIP-столу. Вхід з флаєром – 30 гривень, квиток в касі – 60 гривень.

Нічний клуб «Бомба» (вул. Братів Гжицьких, 3) запрошує на вечірку з резидентами клубу DJ Tallin, Mc Irena, Mc Epatage. Вхід – 30 гривень.

Клуб Opera (вул. Білецька, 1) обіцяє цілу годину Duty Free Bar та запальну музику від хедлайнерів вечора DJ Falya & MC Yuriy Mikoff. Вхід з флаєром – 35, в касі клубу – 60 гривень.

Коза Бар (бульвар Шевченка, 23) запрошує на вечір панк-музики. Тернопіль відвідає харківський панк-проект «Жадан і Собаки». Ціна квитків – 50/70 гривень. Початок – 19:00.

ТРЦ «Подоляни» (вул. Текстильна,28ч) за наявності студентського квитка пропонує знижку 20% в розважальному секторі і спеціальні тарифи на гру у боулінг та катання на ковзанах.

CinemaCiti. Для студентів, що не планують гучних святкувань, а люблять посидіти в темному залі з відром попкорну, сьогодні покажуть кінострічки «Стів Джобс», «Шеф Адам Джонс», «Швидкість: Автобус 657», «Хто там», «Зелене пекло», продовження бондіади «Агент 007. Спектр» та інші (розклад сеансів - cinemaciti.ternopil.ua).

Як провести святковий вечір, кожен обирає для себе сам. Головне, аби він пройшов у приємній компанії.

«Терен» вітає студентське братство і бажає ніколи не стикатись зі складними ситуаціями. Мирного неба, вірних друзів, добрих екзаменаторів і хороших оцінок у заліковку!

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео