Ростислав Фук

На Тернопільщині розшукали винуватця смертельної ДТП

Вантажівку помістили на арештмайданчик. Призначено проведення експертиз

Упродовж доби співробітники Кременецького райвіддділу поліції, обласного управління карного розшуку спільно з патрульними посилено працювали, аби встановити транспортний засіб та водія, причетного до смертельної ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області. 

Нагадаємо, аварія трапилася 21 вересня близько 20 години у селі Новостав на Шумщині. Водій невстановленого транспортного засобу збив місцевого жителя і зник з місця події. 68-річного чоловіка доправили до лікарні. Проте врятувати життя потерпілому не вдалося.

У ході вжитих заходів поліцейські розшукали авто, причетне до аварії, та його водія – жителя Хмельницької області. Під час огляду вантажного автомобіля «Renault Premium» були виявлені характерні пошкодження для ДТП.

Вантажівку помістили на арештмайданчик. Призначено проведення експертиз.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: частина 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) та частина 3 статті 135 (залишення в небезпеці). Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео