Бійка біля нічного клубу у Тернополі

Чергова бійка трапилась поряд із одним із нічних клубів на мікрорайоні «Дружба». Як результат – молодий хлопець госпіталізований з струсом мозку, закритою черепною травмою та забійною раною потилиці.

Дев’ятнадцятирічний мешканець с. Велика Березовиця точно не так уявляв собі завершення чудового вечора. Та ситуація склалася інакше і замість танців з подружкою чи приємних бесід з друзями, хлопець потрапив у лікарню з серйозними травмами після бійки.

Подібні випадки поряд з нічними клубами – не рідкість. Неодноразово правоохоронні органи звертали увагу на небезпеку, пов’язану з неадекватними молодиками в стані алкогольного сп’яніння та наркотиками, що їх вільно продають біля входу. І навіть наявність невеликих підрозділів поліції всередині клубів не завжди дозволяє попередити біду.

Міській владі необхідно більше уваги приділити подібним питанням, адже неодноразово громаду міста обурюють жахливі випадки на території нічних розважальних закладів. Що вже говорити про мешканців Тернополя, що живуть поряд із ними – антисанітарія в дворах та нетверезі тіла в під’їздах щоранку зустрічають їх по дорозі на роботу.

Проблема не нова, проте від цього – не менш актуальна. Адже точно не норма, коли за одну ніч в нічний клуб 6 разів виїжджає поліцейський наряд, аби припинити з’ясування стосунків занадто гарячих клієнтів закладу.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео