На Тернопільщині аферисти грабують пенсіонерів

Аферисти на Тернопільщині грабують пенсіонерів. Шахраї приходять у домівки людей з «дешевим» медом, а потім крадуть заощадження. На гачок злодіїв потрапило два жителі області. Плата за банку меду виявилась набагато дорожча, ніж вони думали.  

81-річна бабуся купила дешевий мед, а втратила 5 тисяч гривень і дві золоті каблучки. Діють шахраї за відомою схемою, на яку попався ще один тернополянин.

«Чоловік вранці постукав у двері будинку пенсіонера та запропонував купити мед з власної пасіки. Попросив незнайомець за три літри меду всього 270 гривень. Пенсіонер запросив чоловіка в будинок та пішов по гроші. Витягнув кошти з шухляди комоду та приніс продавцю. Злодій попросив пенсіонера принести на заміну скляну банку, а сам поцупив із схованки 1 тисячу гривень», – повідомляють в УМВС в Тернопільській області.

Правоохоронці кажуть, що найбільше від зловмисників потерпають люди похилого віку та пенсіонери. Відомо чимало випадків, коли під приводом щось купити чи продати злодії обкрадали помешкання.

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео