Тернопільських підлітків запрошують на конкурс "Диво-Дитина"

Талановитих дітей віком від 4 до 13 років запрошують позмагатись за здобуття Всеукраїнської премії "Диво-Дитина". Нагороду здобувають у номінаціях: «Найрозумніша дитина», «Найспортивніша дитина», «Найтворчіша дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

У 2015 році у номінації "Найтворчіша дитина" виграв 12-річний тернополянин Павло Шачко. Хлопець є переможцем та призером всеукраїнських конкурсів з образотворчого мистецтва.

Цю премію створили з метою пошуку, відбору та нагородження на підставі експертної оцінки за встановленими номінаціями найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні, що мають унікальні, особливі розумові або фізичні здібності, незвичайні вміння, мають надзвичайну схильність до науки, спорту чи музики.

Прийом анкет учасників та інших документів триває до 15 березня 2016 року.

Кожен учасник повинен надіслати: правильно заповнену анкету; копію свідоцтва про народження (завірену підписом батьків); матеріали, які свідчать про досягнення (дипломи, свідоцтва, грамоти, фото-, відео- , статті та додаткові матеріали, які свідчать про успіх учасника).

Анкети учасників та інші матеріали слід надсилати на адресу організаторів до 15 березня рекомендованим листом. Зразок анкети можна переглянути на сайті за посиланням http://divo-dutuna.com/anketa

Адреса організаторів:

ТОВ "Премія "Диво-Дитина"

03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5б, оф. 712

Проведення премії передбачає 3 етапи:

Етап 1: Правильно заповнені анкети учасників та матеріали, які були надіслані на адресу організатора до 15 березня обов’язково будуть прийняті до розгляду комісією. Оцінка поданих матеріалів здійснюється комісією за 5-ти бальною шкалою по кожній номінації. Учасники по кожній номінації, які отримали найбільшу кількість балів запрошуються до участі у другому етапі премії (не більше 10 учасників по кожній номінації).

 Свідоцтво про перемогу в першому етапі буде відправлено кожному переможцю першого етапу рекомендованим листом з повідомленням на домашню адресу.

Етап 2: Участь у другому етапі приймають лише учасники, які перемогли у першому етапі.

 Оцінка матеріалів та анкет учасників, які ввійшли до другого етапу, буде проводитися по кожній номінації:

 Журі оцінює учасників за 5-ти бальною шкалою, за результатами оцінювання підсумовуються оцінки усіх членів журі у номінації для кожного учасника. Таким чином визначається загальна оцінка для учасника в номінації.

 За загальним підрахунком балів визначаються фіналісти премії (по 3 учасника у кожній номінації).

Етап 3. Переможці премії визначаються шляхом оцінювання членами журі показових виступів фіналістів. Оцінювання здійснюється відкрито шляхом виставлення балів по 5-ти бальній шкалі. За результатом підрахунку балів визначаються перша, друга та третя премії. Переможцям премії по кожній номінації надається звання «ДИВО-ДИТИНА» із зазначенням року перемоги та назви номінації.

Кожного учасника третього етапу буде запрошено рекомендованим листом на урочисту церемонію нагородження (з зазначенням дати і місця проведення церемонії Нагородження), на яку він повинен прибути з одним із своїх батьків, інших близьких родичів або уповноваженим представником навчально-виховного закладу.

Показові виступи та церемонія нагородження відбувається щорічно у квітні присутності офіційних осіб та відомих діячів країни, а також засобів масової інформації в одному з великих концертних залів.

За перемогу учасники отримують:

За 3-е місце у кожній номінації

     • Звання та диплом - Фіналіст Премії «ДИВО-ДИТИНА», з зазначенням року перемоги і назви номінації.

     • Грошову премію та подарунки вартістю не менше 1500 грн.

За 2-е місце у кожній номінації.

     • Звання та диплом - Фіналіст Премії «ДИВО-ДИТИНА», з зазначенням року перемоги і назви номінації.

     • Грошову премію та подарунки вартістю не менше 2500 грн.

За 1-е місце у кожній номінації  

     • Звання та диплом - Переможець Премії «ДИВО-ДИТИНА», з зазначенням року перемоги і назви номінації.    

     • Грошову премію та подарунки вартістю не менше 3500 грн.

Тернопільська ОДА

Фото – Олег Снітовський

Вибір читачів за тиждень

Відео