Тернопільські студенти хочуть створити арт-платформу у котельні

Студенти Тернопільського національного політехнічого університету на сторінці студентської ради ТНПУ у Facebook поділились інформацією про те, що хочуть із старої котельні на території університету створити арт-платформу для молоді.

«Мало хто знає, але на території нашої альма-матер знаходиться справжня пам’ятка архітектури. Будівля побудована ще в 1904 році, ще за Австро-Угорської імперії».

Розташована будівля по вулиці Гоголя 8. Між навчальними корпусами №8 та №6. Вона має своєрідну красу та старовинний стиль. Саме ця архітектурна точка на території університету може освіжити студентське середовище, повідомляє «Тернопіль».

Планується реставрувати споруду та створити в ньому платформу для молоді, платформу для саморозвитку, яку потрібно будувати в сфері креативних та культурних індустрій. Це дасть можливість обміну інформацією та ідеями в арт-середовищі та серед однодумців. Платформа буде спрямована на об’єднання студентів для більшої ефективності реалізації ідей прогресивної молоді. Площадка буде націлена на інформування студентів про проблеми сьогодення, організація тренінгів та всебічного розвитку».

Зараз разом з адміністрацією університету студрада думає над ефективним вирішенням цієї проблеми, та шукає шляхи для реалізації проекту.

Вибір читачів за тиждень

Відео