Далекоглядність міського голови Тернополя: Сергій Надал особисто зміцнює співпрацю з партією Президента (фото)

unnamed (2)

Успішність реформ, ініційованих Президентом України Петром Порошенком, вдало демонструють у Тернополі.

Ще у передвиборчому 2015 році додаткові кошти від децентралізації були спрямовані на ремонти дворів та доріг. Про це говорили і тернопільські «свободівці» (їхній представник - Сергій Надал - балотувався на 2-й термін на посаду міського голови) і тернопільські «порошенківці», які не переставали нагадувати, завдяки чиїм реформам Тернопіль у 2015 році отримав додаткових майже 200 млн. грн.

Співпраця в Тернополі між націоналістично «Свободою» та партією влади «Блок Петра Порошенка »Солідарність" ще більше зміцнилася після останніх місцевих виборів.

Поділ посад, синхронні голосування, відсутність видимих конфліктів навіть у політичних питаннях, лояльність до дій влади в обласному центрі з боку керівництва області - все це є запорукою надійності стосунків таких, здавалося б, ідеологічно непоєднуваних партій.

Гарантом цього може виступати особисто міський голова Сергій Надал, який, як відомо «Терену», веде далекоглядну та багатовекторну політику.

Перед пленарним засіданням сесії Тернопільскої міської ради, а саме 6 липня 2016 року, службовий автомобіль міського голови Сергія Надала був помічений перед в’їздом на територію Адміністрації Президента України (на фото).

unnamed (1)
unnamed (1)

Підтвердженням паркування авто саме на Банковій слугує фото гео-локації цього самого місця від сервісу Google. За інформацією «Терена», в Адміністрацію Президента Сергій Надал пішов у супроводі свого партійного побратима, народного депутата Михайла Головка, відомого своєю критикою дій Петра Порошенка.

unnamed (3)
unnamed (3)

Нагадаємо, що днями пізніше, 12 липня, відбулася сесія Тернопільської міської ради, де було проголосоване звернення до вищого керівництва держави щодо встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Головував на засіданні замість відсутнього міського голови, представник «Блоку Петра Порошенка »Солідарність" секретар міської ради Віктор Шумада.

Вибір читачів за тиждень

Відео