Львів’янин похвалив тернопільський любительський тріатлон (фото)

unnamed (15)

Відвідавши змагання, що відбулися на минулих вихідних у нашому місті, Богдан Гула, зі Львова, повернувся додому з хорошими враженнями.

Про участь у тріатлоні хлопець розповів на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook»:

- Минулої неділі Тернопіль став локацією проведення змагань з любительського тріатлону з трішки претензійною назвою «Серце залізної волі», - пише Богдан. - 200 метрів плавання, 9 кілометрів крутіння педалей та 4 кілометри бігу. Якось воно, знаєте, стало цікаво спробувати «міжгалузеву» дистанцію, тому все було в новинку.

unnamed
unnamed

Старт почався з дружньої, приблизно 100-метрової пробіжки до води. Зовсім не знаючи тонкощів такого групового запливу, я влетів у воду в середині великої групи людей і отут – опа! Плавання – не найсильніший мій навик, до цього ж я звик плавати в спокійній обстановці і не подумав про велику кількість рук, ніг і бризок води від колегів по змаганнях. Відверто, я трохи запанікував, почекав поки вся шумна банда пропливе вперед, а тоді спробував вирівняти дихання і навіть, наприкінці, когось обігнав. Плавальний етап, коротше, був красиво завалений.

unnamed (9)
unnamed (9)

Далі – буферна зона, де нас чекали наші речі, одягання, взування і велосипеди. На ровері трохи дав жару, хоч планував їхати спокійніше: мене сильно муляло завалене плавання. Після велосипеда біг вийшов, навпаки, не таким швидким, як хотілось. Але! На вело- і біговій дистанціях мене ніхто не обганяв. Обганяв тільки я і дообганявся аж до шостого місця з 33. Перед стартом я планував вкластись в годину часу. Вийшло 48,05 хв.

unnamed (10)
unnamed (10)

Загалом враження від змагань дуже кльові: динамічна дистанція, хороша організація, спілкування з людиськами і близьке знайомство з Тернопільським ставом. Навіть на смак.

unnamed (11)
unnamed (11)

Окремо хлопець наголосив на тому, що Файне місто має шанс отримати в майбутньому хорошу візитну карточку у вигляді любительських тріатлонних змагань.

unnamed (14)
unnamed (14)

unnamed (16)
unnamed (16)

unnamed (17)
unnamed (17)

Фотографії з особистого архіву «Серце залізної волі»

Вибір читачів за тиждень

Відео