Майже 1500 працівників поліції області проходять атестацію

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Третя хвиля атестації працівників поліції із усієї області триває у Тернополі. Пройти її мають майже 1500 правоохоронців.

Серед них заступники начальників територіальних відділів, керівники секторів і інші працівники. Про це сьогодні, 7 вересня, повідомили у Головному управлінні Національної поліції в області.

  • Перші були заступники і начальники управлінь, начальники відділів і територіальних відділень, це було 22 посади. Другий рівень були заступники начальників, це було 96 людей. Всі інші, а це близько 1450 людей, проходять атестацію зараз, - каже начальник Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол.
  • ммммммммммммммммммм
    ммммммммммммммммммм

Перші дві хвилі атестації правоохоронців на Тернопільщині уже завершились. Відповідно до результатів тестів прийняли рішення звільнити 18 працівників. Окрім того, декого із тих, хто пройшов атестацію підвищили, або ж навпаки понизили.

ссссссссссссссссссссс
ссссссссссссссссссссс

  • По першій категорії з 4 працівників, яких ми мали звільнити, звільнені тільки 2, інші на лікарняному, по другій - 14, теж деякі звільнені, а деякі на лікарняному. Але, як тільки вони вийдуть із лікарняного їх одразу звільнять, - розповідає Олександр Богомол.

До слова, атестація правоохоронців відбувається у два етапи. Спершу вони здають тести, а потім спеціально утворена атестаційна комісія перевіряє їх на знання законодавства і непричетність до незаконної діяльності.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео