Орест Сарматський

Кукурудза та цукровий буряк мали на Тернопільщині свій чемпіонат (фото)

ІІ -й Західноукраїнський чемпіонат на кращий гібрид кукурудзи та цукрового буряка відбувся на демонстраційних полях компанії “Агропродсервіс”, в селі Настасів Тернопільського району.

Цього дня одночасно збирали понад сто різних гібридів кукурудзи та цукрових буряків, висіяних на дослідних ділянках найбільшими вітчизняними і зарубіжними насіннєвими компаніями. Цим своєрідним змаганням ставилася мета визначити найефективніші гібриди кукурудзи та цукрових буряків за урожайністю, стійкістю до хвороб та  посухи. У режимі он-лайн можна було спостерігати весь процес обмолоту, вивезення, зважування та визначення у польових умовах усіх параметрів якості кукурудзи та цукрових буряків.

unnamed-38
unnamed-38

Це вже другий захід подібного змісту. Цьогорічний чемпіонат гібридів кукурудзи та цукрових буряків зібрав представників 15  вітчизняних і зарубіжних компаній, які мають в «Агропродсервісі» свої демонстраційні поля, а також керівників і агрономів господарств.

unnamed-21
unnamed-21

Сьогоднішня подія стала своєрідним семінаром-практикумом для керівників і агрономів. Вони мали змогу в  онлайн-режимі отримати інформацію про збір, зважування та основні характеристики гібридів. Така інформація висвітлювалася на моніторі в центральному управлінському пункті. Представники кожної компанії тут же давали вичерпні пояснення та рекомендації. Важливо й те, що гібриди, які «змагатимуться», вирощувалися в однакових умовах.

unnamed-36
unnamed-36

unnamed-30
unnamed-30

unnamed-29
unnamed-29

unnamed-31
unnamed-31

unnamed-32
unnamed-32

unnamed-34
unnamed-34

unnamed-16
unnamed-16

unnamed-37
unnamed-37

unnamed-28
unnamed-28

unnamed-27
unnamed-27

unnamed-26
unnamed-26

unnamed-25
unnamed-25

unnamed-24
unnamed-24

unnamed-23
unnamed-23

unnamed-22
unnamed-22

unnamed-17
unnamed-17

Про перебіг сьогоднішньої події - згодом на сайті «ТЕРЕНу»

  Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео