Зборівському ТЗОВ «Електроконтакт Україна» потрібні працівники

unnamed-15

За ініціативи Зборівського районного центру зайнятості у ТзОВ «Електроконтакт Україна» було проведено День відкритих дверей на виробництві.

Майстер виробничого навчання Марта Бурделяк розповіла, що це підприємство з іноземними інвестиціями займається виготовленням електричного устаткування до автомобілів таких добре знаних марок як «ВМW», «Мерседес», «Опель», «Ауді». Керівництво ТОВ працює над запровадженням інноваційних методів у виробництві, дбає про соціально-побутові умови, на заводі працює їдальня, медпункт. Важливо, що велика увага приділяється питанням навчання персоналу, зокрема, виробничому та інноваційному менеджментам, вивченню іноземних мов (англійської та німецької). Все створено для зручності працівників, у тому числі й осіб з інвалідністю: гарні та чисті гардеробні приміщення, санвузли, кімнати для прийому їжі тощо. Організовано довіз працівників з населених пунктів, де складна транспортна доступність.

Марта Бурделяк провела презентацію професії монтер кабельного виробництва, ознайомила відвідувачів з умовами оплати праці і системою заохочувальних бонусів. Детально зупинилась на процедурі оформлення трудових відносин.

«У перспективі підприємство хоче розширювати виробничі потужності, створює нові робочі місця, тому потребує додаткових робочих рук», - зауважила представник ТОВ. Бажаючих вона запросила для проходження співбесіди з роботодавцем та більш предметного обговорення питань працевлаштування.

Вибір читачів за тиждень

Відео