Оксана Бучко

Тернопільських комунальників та перевізників, які не впорались з роботою під час снігопаду, будуть штрафувати

nadal-bryfing

Притягнути до відповідальності підприємства, які не виконали належним чином своїх обов’язків щодо очищення міста під час снігопаду 13 листопада, пообіцяв мер Тернополя Сергій Надал. Також в управлінні транспорту вивчають питання притягнення до відповідальності підприємців, які зірвали перевезення пасажирів.

Про це йшлось 14 листопада під час брифінгу мера щодо ліквідації снігової стихії у Тернополі.

- Організація, з якою був підписаний договір щодо зимового утримання міста, не виконала своїх зобов’язань. У суботу-неділю ми змушені були шукати інші організації, - зазначив Сергій Надал.

Щодо розчищення тротуарів, пішохідних доріжок і міжквартальних проїздів – цю роботу обіцяють розпочати сьогодні. Усі ресурси попередньо спрямували на забезпечення проїзду до шкіл, дитсадків, лікарень та хлібзаводів, наголосив мер.

- На усі звернення з лікарень щодо оперативного розчищення території проїзду, тут ми відреагували, - зауважив Сергій Надал. – Техніка працювала на потреби міста. Яким чином «Автомайдан» допомагав – нехай розкажуть. Я особисто вдячний їм. Проте із каретами «швидкої» в місті проблем не виникало. Є проблема на дорогах за межами міста, тому автомобілі не випускали на виїзді з Тернополя.

До слова, за даними синоптиків протягом останніх двох діб у Тернополі отримали більше місячної норми снігу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео