Віра Олександрович

На Тернопіллі аферисти втратили понад півмільйона гривень (фото)

unnamed (1)

Податкові міліціонери Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) вилучили на Тернопіллі 17 тисяч літрів контрафактного пального.

Про це сьогодні, 31 січня, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

-Під час проведення операції «Акциз-2017» співробітники податкової міліції ГУ ДФС в області встановили факт незаконної реалізації дизпалива, - кажуть у податковій. - На території, що належить одному із суб’єктів господарювання, встановили ємкість на 50 кубічних метрів і паливно-роздавальну колонку, з’єднані між собою комунікаціями.

unnamed (3)
unnamed (3)

Реалізацію дизпалива здійснювали за готівку, без застосування реєстратора розрахункових операцій, а також - без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість.

unnamed (2)
unnamed (2)

-Дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки і на використання устаткування для зберігання та реалізації пального не було, - констатують фахівці. – Тож при проведенні санкціонованого обшуку вилучено 17 тисяч літрів дизельного палива вартістю 391 тис. грн, а також – власне обладнання АЗС.

Отже, загальна вартість вилучених різних товарно-матеріальних цінностей - 560 тис. грн. За цим фактом наразі триває досудове розслідування.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео