Орест Сарматський

Василь Деревляний божиться, що Тернопільська обласна рада працює відкрито і прозоро

unnamed (4)

Перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний закликав громадських активістів не  розповсюджувати інформації щодо невиконання власних рішень обласною радою.

- Закликаю громадських активістів не  розповсюджувати інформації щодо невиконання власних рішень обласною радою, про це заявив перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний, - повідомляє прес-служба обласної ради.

На зустрічі громадських активістів, де обговорювалося питання каскаду ГЕС на Дністрі,  прозвучала інформація, що  Тернопільська обласна рада не надіслала рішення від 3 березня 2016 року №93 «Про заборону будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі на території Тернопільської області» до Кабінету Міністрів України.

- Як відповідальний за виконання рішення №93 офіційно заявляю -  ця інформація не відповідає дійсності і є неправдивою. Звертаюся до громадських активістів, лідерів політичних партій не маніпулювати думкою громади щодо діяльності Тернопільської обласної ради та депутатського корпусу, - каже чиновник. 

«Обласна рада працює відкрито і прозоро, а керівництво готове завжди прокоментувати ту чи іншу інформацію. 21 березня 2016 року був направлений лист до Кабінету Міністрів (вихідний номер 06-379) «Про питання будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі на території Тернопільської області». 19 травня 2016 року надійшла відповідь від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (вихідний номер 03/15-4920), яка була розміщена на сайті Тернопільської обласної ради. Ще раз звертаюся до громадських активістів оприлюднювати лише правдиву інформацію чи то з цього, чи з інших питань», - настоює перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний.

   Фото – прес-служба  Тернопільської обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео