Привезли до лікарні з ТЦК: встановлюють обставини раптової смерті жителя Тернопільщини (оновлено)

Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу

Інформація від чергового лікаря про те, що у лікувальному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району надійшла до бучацьких правоохоронців 29 лютого, близько 7 години ранку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 27 лютого, близько 17 години чоловіка без свідомості каретою швидкої допомоги доправили до місцевої лікарні з території роти охорони місцевого ТЦК, що по вулиці Підгаєцькій у Бучачі. За попередніми даними, медики діагностували у нього напад судом анамнез епілепсія.

Під час огляду тіла померлого видимих травм та слідів насильницької смерті не виявили. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з приміткою «Природна смерть».

Як повідомив начальник Нацполіції Тернопільської області Сергій Зюбаненко, в рамках розслідування цього кримінального провадження проведуть повну, всебічну та об’єктивну перевірку з метою з’ясувати обставини смерті чоловіка. Слідчі опитують свідків, очевидців події, медиків, родичів померлого.

Читайте також: Спецпрокуратура перевірить дії службовців ТЦК, після перебування в якому помер чоловік

На Тернопільщині люди вийшли на протест через смерть чоловіка після перебування в ТЦК

«Пролежав три дні з температурою»: рідні розповіли про обставини смерті тернополянина через 9 днів після мобілізації

Командування навчального центру прокоментувало обставини смерті тернополянина у польовому таборі

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео