Оксана Бучко

На День Валентина у Тернополі пропонують романтичні пісні, вірші, конкурси та десерти

0PyT-rphch4

Замовити столик на вечір 14 лютого можна уже не у всіх закладах громадського харчування, що знаходяться в центрі Тернополя. Вечеря на двох обійдеться закоханим від 300 гривень. На гостей чекає ексклюзивний сюрприз – концерт, ніч поезії, конкурси чи ексклюзивні десерти.

У ресторані «Файне місто» гостей чекає романтичний концерт від гурту Bugs Bunny. Щоправда,  відпочити під таку музику зможуть лише ті, хто замовив столики. Вільних місць уже немає. У Клубі Файного міста є ще місця на літній критій терасі. Там для закоханих готують новий десерт, який коштуватиме 65 гривень.

У «Бункермузі» дають відповідь тим, хто вважає День Валентина чужинським святом. Там проводять ніч любовної поезії. Після концерту Grisly Faye гості зможуть декламувати народні твори на барі та виграти коктейлі за наймайстерніше виконання. Меню для вечері можна скласти за допомогою Facebook.

Конкурсами для двох вітає закоханих бар «Коза». Для переможців готують грошові нагороди.

- Це будуть танцювальні конкурси, - розповідає старший офіціант закладу Максим. – Після цього продовжать свято виступами діджеїв. Вечерю на двох із пляшкою хорошого вина можна замовити за 300-350 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео